1-årsjubileumHej alla vänner!

På lördag den 27 februari är det ett år sedan vi slog upp portarna till vår butik. Otroligt vad tiden går fort, det känns inte alls så länge sedan. Vi minns fortfarande hur många Ni var som kom och besökte vår butik. Många som hade väntat, många som hade sett papperet i fönstret, med texten "här öppnar inom kort Iris o Doris - inredning i lantlig stil", och undrat när ska dom öppna??? Vilket fantastiskt år det har varit.

Detta vill vi fira - på lördag har vi 20% rabatt på hela sortimentet och kaffe och tårta finns på plats.

Hjärtligt välkomna!


Några bilder från butiken där man kan se en del av vårens nyheter som redan har kommit in och mera är på väg...Strutar som man kan fylla med lite påskgodis.... eller vackra ägg som Iris tillverkat.Disken kanske blir roligare med diskborste och trasa från Iris hantverk i Stockholm?Fina smycken från Vintage by Fé i Göteborg.


Välkommen!
Vi är två damer vars dröm har gått i uppfyllelse – att öppna en egen butik med lantlig inredning, en unik blandning handplockade ting för hem och trädgård.

BLOGGEN
Här på bloggen kommer vi hålla er informerade om bland annat ny varor och inspirationskvällar. Ni har även möjlighet att ställa frågor om det är något ni undrar över.

Vår butik finns på Nygatan 1 i stadsdelen Haga i Karlstad.

VI HAR ÖPPET
Måndag – Fredag
11.00 – 18.00
Lördag
11.00 – 15.00

Vårt sortiment består utav en blandning av nytt och gammalt. Samt en del egentillverkning.

FRÅGOR?
Ni kan nå oss på:
tel: 0722 - 508405
Eller på vår mail: irisodoris@hotmail.com.

Blogg designad av Hanna Nilsson.
RSS 2.0